Kwaliteit garantie
Beste kwaliteit, eerlijke prijs
Gratis verzending
In Nederland en België
Gemakkelijk retourneren
Altijd 14 dagen bedenktijd
Gratis verzending en gemakkelijk retourneren via de webshop van Bluetribe.

Helm technologie

Wij ontwerpen en ontwikkelen ski-en Snowboard Helmen voor elke mogelijke situatie. Op basis van onze ervaring en klanten feedback hebben we verschillende producten en technologieën ontwikkeld. Hieronder vind je meer informatie.

Twijfel je over de maat? Dan raden wij aan om een maatje groter te bestellen.

Licht gewicht

Dankzij een combinatie van in-mal en ABC techniek creëren we lichtgewicht helmen met alle voordelen van een ABS helm.

Actieve ventilatie

Helmen met actieve ventilatie geven je de mogelijkheid om deze geheel naar jouw wens aan te passen. Zo hou je je hoofd koel in iedere omstandigheid en kun je optimaal genieten.

Shape Engineer

Het Shape engineer systeem zorgt voor de perfecte pasvorm. Door de makkelijk instelbare knop aan de achterkant wordt je hoofd als het ware omhelst. Zo blijft de helm goed zitten hoe heftig je rit ook mag zijn.

Skirbril compatible

Welke skibril je ook kiest met onze bluetribe skibril houder achter op je helm blijven ze netjes en goed zitten.

Skibril technologie

Om veiligheid te bieden op de piste nemen we veel tijd voor onderzoek naar de best mogelijke bril. Wij zijn partner met verschillende lens fabrikanten om duidelijke visie te bieden tijdens allerlei omstandigheden met verschillende lenzen. 

Onze technologie is gebaseerd op comfort, veiligheid en duurzaamheid.

 Anti slip grip

Bluetribe skibrillen zijn voorzien van antislip grip aan de binnenkant van de hoofdband zo blijft hij goed zitten hoe heftig je rit ook mag zijn.

Magnetic lens swap

Bij snel wisselende weersomstandigheden in de bergen is het fijn om snel en gemakkelijk je lens te kunnen wisselen. Zo gemakkelijk dat je je handschoenen er niet voor uit hoeft te trekken, ideaal in de skilift. Door de ultra sterke magnetische sluiting bevestig je je lens met een duidelijk hoorbare klik.

Comfort foam

Onze brillen zijn voorzien van een extra dik schuim voor een ideale en comfortabele pasvorm.

Flexible

In het heetst van de strijd is een valpartij niet geheel ondenkbaar. Mocht het gebeuren dan hoef je geen zorgen te maken om je Bluetribe skibril. Dankzij het super flexibele frame kan hij tegen een stootje.

Hoogstaande lens kwaliteit

Wij gebruiken alleen de de beste lezen in onze skibrillen met de nieuwste technologie, dit om jou het beste zicht te geven op en over de piste.

Ultra vision

Ultra 360 vision lezen van Bluetribe zijn ontwikkeld met extra grote kijkhoek. Zo mis je niks zolang je je ogen open houdt!

Zaio Lens

Dankzij de Zaio lens coating hebben bluetribe skibrillen een fantastische look. Ook zijn ze hierdoor kras- en mist-bestendig, ook niet geheel onbelangrijk!