Kwaliteit garantie
Beste kwaliteit, eerlijke prijs
Gratis verzending
In Nederland en België
Gemakkelijk retourneren
Altijd 14 dagen bedenktijd
Gratis verzending en gemakkelijk retourneren via de webshop van Bluetribe.

Retouren

Spijt van je aankoop?

Op alle aankopen via de website van Bluetribe.eu geldt een wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen. De bedenktijd gaat in op de dag nadat je het product hebt ontvangen.

Binnen deze termijn kun je Bluetribe laten weten dat je van de koop afziet en heb je 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

Je kunt hiervoor gebruik maken van het modelformulier herroeping en deze sturen naar info@bluetribe.eu of maak gebruik van onderstaand retour formulier.

Bewaar altijd de e-mail die je hebt gestuurd als bewijs en het bewijs van retourzending van het product.

Wat mag je met het product doen tijdens de bedenktijd?

Uiteraard wil je ons product kunnen beoordelen om na te gaan of je het wilt houden. Je mag het artikel, net zoals je dat in een winkel zou doen, passen en proberen. Je mag ook de verpakking openmaken om het product te bekijken, als je dit maar netjes doet. Je mag onze producten niet daadwerkelijk gaan gebruiken als je nog niet weet of je het houdt.

Bluetribe mag een vergoeding vragen als na retourzending blijkt dat het product dermate gebruikt is dat niet nodig was om het product te beoordelen.

Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling?

Je aankoop wordt terugbetaald op het moment dat Bluetribe het product retour heeft ontvangen.

Wie betaalt de retourkosten?

Bluetribe betaalt de verzendkosten, maar onze klanten betalen de retourkosten. Wil je dus iets retourneren, dan komen de kosten voor de retourzending voor jouw rekening. Zorg ervoor dat je altijd een track&trace krijgt wanneer je je artikel retour stuurt. Hiermee kun je namelijk aantonen dat jij je product teruggestuurd hebt.

 

 

Ruilen

Wil je je product ruilen voor een ander artikel of een andere maat? Dit kan alleen wanneer de prijs gelijk is en het product ongebruikt en in originele verpakking retour gestuurd wordt. 

Wil je je product ruilen voor een ander artikel waarvan de prijs afwijkt, dan adviseren we je het product te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen.

Wie betaalt de retourkosten?

Bluetribe betaalt de verzendkosten, maar onze klanten betalen de retourkosten. Wil je dus iets retourneren, dan komen de kosten voor de retourzending voor jouw rekening. Zorg ervoor dat je altijd een track&trace krijgt wanneer je je artikel retour stuurt. Hiermee kun je namelijk aantonen dat jij je product teruggestuurd hebt.   * met uitzondering van bestellingen middels een voucher of waardebon. Deze kunnen niet worden geruild.

Wanneer ontvang ik het nieuwe product?

Wij sturen je het nieuwe artikel toe zodra Bluetribe het product retour heeft ontvangen, beoordeeld en verwerkt. Je kunt ons erop vertrouwen dat ook wij willen dat jij zo snel als mogelijk het juiste product in handen hebt. Mocht je derhalve vragen hebben, stel ze dan gerust via info@bluetribe.nl

 

 

Garantie

Al onze producten hebben 12 maanden garantie. Garantie is van toepassing mits normaal gebruikt waarvoor een product is bedoeld. Een helm is onderhevig aan slijtage. Dit betekent dat de levensduur van een helm afneemt wanneer deze wordt gebruikt. Bovendien zal ook de kwaliteit van een helm na verloop van tijd afnemen. Dit zelfs als deze niet wordt gebruikt. Indien u meer wilt weten over de onze helmen en brillen kunt u de FAQ pagina erop naslaan.